GR Yaris

Wil je iets dichter bij huis een snellere Yaris, dan is er goed nieuws. Er hebben mensen namelijk de ECU weten te kraken. We kunnen een upgrade aanleveren waarmee de GR Yaris net iets meer power dan standaard levert. Ter referentie, standaard is de motor goed voor 261 pk (bij 6.500 toeren) en 360 Nm aan trekkracht (van 3.000 tot 4.600 toeren).

Vermogen GR Yaris na tuning

Na de elektronische massagekuur levert de motor in de GR Yaris precies 299 pk, 38 meer dan voorheen. Het koppel bedraagt nu 405 Nm, 45 meer dan standaard.  De GR Yaris heeft net als het origineel drie rijmodussen. Deze kunnen allemaal aangepast worden. Dus in Sport heb je de volle 305 pk, maar in efficieny is het mogelijk om 15% zuiniger dan voorheen te rijden.

Ook moet de GR Yaris leuker zijn om te rijden. Met een druk op de knop zou je kunnen de gaspedaalrespons verbeteren. Tegenwoordig is dat bij auto’s vrij dramatisch gesteld. Enerzijds vanwege de turbo’s die moeten opspoelen, maar voornamelijk om zo zuiniger te kunnen zijn in de emissietests. Kortom, de aangepaste Yaris is net zo rapper én net zo leuker.

De prijzen kan je zeker opvragen.