Internationaal evenement voor autotuning, lifestyle en clubscene dat plaatsvindt van donderdag 13 mei tot zondag 16 mei 2021

Vandaag is de dag dat TUNING WORLD BODENSEE 2020 zijn poorten zou hebben geopend om tienduizenden autofans te verwelkomen. Maar zeven weken geleden dwong het coronavirus ons om ons grote coming-of-age-feest af te gelasten en uit te stellen tot volgend jaar. Sindsdien zijn er zoveel dingen gebeurd die op dat moment bijna niemand voor mogelijk had gehouden.

Maar onze kop in het zand steken is hier geen optie – het leven gaat door en de wielen moeten blijven draaien. De evenementenkalender wordt over de hele wereld herschikt omdat datums worden uitgesteld en opnieuw worden ingesteld.

Daarom hebben we de nieuwe data vastgesteld voor de 18e editie van TUNING WORLD BODENSEE in 2021:

Van donderdag 13 mei tot en met zondag 16 mei 2021

we kunnen rond Hemelvaartsdag vier dagen de tijd nemen om een ​​groot feest te geven om met zoveel mogelijk gasten onze favoriete hobby te vieren.

Tegenwoordig vliegt iedereen bij de stoel van de broek na te hebben ontdekt hoe snel de wereld kan veranderen. Maar we houden onze blik gericht op één doel:
de vanzelfsprekende individualiteit van elke auto!

De voorbereidingen voor 2021 zijn in volle gang.

We kijken uit naar levendige communicatie tijdens de aanloop en daarna naar een fantastische tijd samen hier in Friedrichshafen.

Blijf gezond! Blijf kijken!