Het jaarlijkse Tuning World Bodensee evenement brengt niet alleen getunede auto’s en de meest recente audiobeats met zich mee, maar het presenteert er eveneens haar kersverse Miss Tuning voor het komende jaar. Hier kan je alvast even de sfeer opsnuiven.

Ieder jaar vindt de wedstrijd er plaats voor getunede babes, vrouwen met talloze tattoos en klasse die maar al te graag tuningshokken promoten en ervan dromen als winnares uit de missverkiezing te komen.

 

And Miss Tuning 2016 is..

Het zou een harde strijd worden daar aan de Bodensee in Friedrichshafen onder de vrouwen die ervoor streden zich een jaar lang Miss Tuning te mogen noemen. De finalisten waren onder meer Alona XS, Jessica Bach, Sabrina Weber, Cyelle88 en Manu1104. Alleen weten we niet zeker of dit hun echte namen zijn. Samen met nog zeven andere kandidates gingen ze de strijd aan om de felbegeerde titel “Miss Tuning” in de wacht te slepen en Liane Günter op te volgen! De winnares, Julia Oemler, ontving naast de kalender van 2017, waar zij met de grootste eer gaat lopen, ook enkele cadeaus en een Nissan Juke Accenta tot haar beschikking voor het komende jaar.

Sneek peaking

Maar eigenlijk is dat niet het belangrijkste. Want iedereen die dit artikel leest, is hier natuurlijk voor de expliciete beelden. We willen jullie dan ook niet teleurstellen :

Benieuwd naar de kalender vol tuning babes ? Je kan ze zelf bestellen! Maar ook de making-of-video is niet van de minste.  Fan worden of meer op de hoogte gebracht worden van de Tuning Babes en hun avonturen? Volg ze op facebook.