Listings

Daewoo Tosca All (Chiptuning, EGR, Roetfilter, Adblue)

Chiptuning nu tijdelijk vanaf 280 euro

110 kW voor 150 PK
133 kW na 181 PK
voor 320 Nm
na 379 Nm

Diesel wagen. Daewoo Tosca All

123 performer kan uw Daewoo Tosca All voorzien van individuele software in de ECU van uw wagen.

123 performer is gekend om zijn hoogwaardige software aanpassing bij dieselmotoren voor CHIPTUNING, ROETFILTER, ADBLUE en EGR op uw Daewoo Tosca All. Dit kan bij 123 performer apart of in combinatie met elkaar in rekening gebracht worden om geen problemen te verkrijgen in de toekomst met andere systemen in uw motor.

123 performer biedt steeds goede en goedkope oplossingen wanneer er zich VERMOGENPROBLEMEN, ROETFILTERPROBLEMEN, ADBLUEPROBLEMEN en/of EGRPROBLEMEN voordoen in één van de systemen in de motor van uw Daewoo Tosca All.

Daewoo Winstorm All (Chiptuning, EGR, Roetfilter, Adblue)

Chiptuning nu tijdelijk vanaf 280 euro

110 kW voor 150 PK
133 kW na 181 PK
voor 320 Nm
na 379 Nm

Diesel wagen. Daewoo Winstorm All

123 performer kan uw Daewoo Winstorm All voorzien van individuele software in de ECU van uw wagen.

123 performer is gekend om zijn hoogwaardige software aanpassing bij dieselmotoren voor CHIPTUNING, ROETFILTER, ADBLUE en EGR op uw Daewoo Winstorm All. Dit kan bij 123 performer apart of in combinatie met elkaar in rekening gebracht worden om geen problemen te verkrijgen in de toekomst met andere systemen in uw motor.

123 performer biedt steeds goede en goedkope oplossingen wanneer er zich VERMOGENPROBLEMEN, ROETFILTERPROBLEMEN, ADBLUEPROBLEMEN en/of EGRPROBLEMEN voordoen in één van de systemen in de motor van uw Daewoo Winstorm All.

+
voertuigen behandelbaar
+
problemen opgelost
+
tevreden klanten
%
zuiniger rijden