Chiptuning

Wat is chiptuning?

Chiptuning is een term binnen de autowereld die gebruikt binnen het proces van motormanagement optimalisatie van personen wagens. De functie van motormanagement optimalisatie is namelijk de motor van de auto energieker, zuiniger en sneller laten functioneren. 123 Performer is specialist om u hierbij te helpen.

Het motormanagement gaat de motorsturing, injektiehoeveelheid, injektietijden en dergelijke zaken sturen en controleren.

Bij een chiptuning wordt eenvoudig weg software matig het motormanagement programma gewijzigd. De chip wordt als het ware vervangen door een chip met een geoptimaliseerd programma. Het gevolg hiervan is dat de motor meer vermogen heeft en dat je de motor meer koppel kan geven. Het rijplezier met de wagen verhoogt aanzienlijk. Je hoeft minder snel terug te schakelen, inhalen gaat vlotter en bovendien verbruik je dus veel minder.

Waar kan 123 Performer u nog mee van dienst zijn ?

123 Performer staat met haar team klaar om naast chiptuning en motor tuning ook nog andere service aan te bieden.

Is uw katalysator versleten of heeft u dringend nood aan een nieuwe roetfilter? Van roetfilters reinigen tot roetfilters vervangen en zelfs roetfilters verwijderen. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Aarzel niet om contact op te nemen. 123 Performace staat klaar tot uw dienst.

+
voertuigen behandelbaar
+
problemen opgelost
+
tevreden klanten
%
zuiniger rijden